T’ajudem si…

pateixes de…

ESCOLIOSI: amb l’ajustament, la severitat es pot disminuir.

MAREJOS: si estan causats per problemes a les cervicals, aquests milloren notablement amb la quiropràctica.

HÈRNIA DISCAL: els pacients crònics (debilitat del disc o deshidratació) recuperen l’equilibri estructural. Es pot evitar la cirurgia.

MAL DE CAP: és molt eficaç en els tensionals, on el dolor es localitza al front o la part occipital del crani i solen estar relacionats amb les cervicals.

CIÀTICA: és el resultat d’una irritació del nervi ciàtic i generalment es manifesta amb un dolor a la part posterior de la cama. L’ajustament disminueix la inflamació sobre el nervi ajudant a una recuperació més ràpida.

PROBLEMES DIGESTIUS: encara que la dieta és determinant en tots ells, es normalitza la funció de l’aparell digestiu millorant el flux nerviós dels òrgans.

DOLOR AL COLL: l’ajustament quiropràctic en els problemes de coll ajuda a restablir el moviment normal i la posició correcta de les vèrtebres i sobretot de l’Atles (la primera vertebra cervical) perquè així tot el cos funcioni adequadament.

FIBROMIÀLGIA I FATIGA CRÒNICA: millora la qualitat de vida de les persones amb aquests trastorns.

ARTROSI: L’ajustament pels problemes d’artrosi permet retablir el moviment normal d’aquestes vèrtebres desplaçades, ajudant així el funcionament òptim i correcte de tot el cos.

ESTRÈS I PRESSIÓ ARTERIAL: la quiropràctica ajuda a evitar els efectes negatius de l’estrès en la salut. Certs estudis demostren que algunes persones ajustades aconsegueixen disminuir la seva pressió arterial i la seva ansietat.

LUMBÀLGIA: La lumbàlgia o dolor en la part baixa de l’esquena és una malaltia molt freqüent en els nostres dies. La columna vertebral està composta de petits ossos anomenats vèrtebres, col • locades una sobre l’altra i separades per un disc que funciona com coixí amortidor es mantenen unides amb els lligaments i els músculs es lliguen a les vèrtebres amb unes tires de teixit conegudes com tendons.