Cansament

El cos utilitza oxigen per trencar llaços químics durant la respiració cel·lular i d’aquesta manera es produeix l’energia. Aquesta energia és utilitzada pels músculs per a crear moviment. Tant la contracció muscular com l’allargament necessiten energia. La tensió muscular constant és en realitat una contracció que utilitza molta energia pel fet d’estar activa tant de temps. La tensió muscular existeix per males postures, reaccions defensives provocades per les emocions, i quan hi ha desequilibris estructurals.

El cos contreu els músculs per tal de mantenir l’estabilitat anatòmica. La contracció muscular és una adaptació protectora que es torna crònica i esgota les seves reserves d’energia. Això passa quan els trastorns persisteixen.

A la fi, no tenir energia disminueix la paciència, els ànims, la concentració i influeix en el caràcter. El resultat és que li roba l’habilitat de gaudir i li minva la capacitat de tirar endavant. La Quiropràctica corregeix aquests danys estructurals perquè s’equilibri el sistema muscular, alliberant energia perquè vostè sigui més vital.