Rita R 45 anys

Rita Roman

Feia molts anys que tenia mal d’esquena i cervicals, però des de feia un mes i mig aproximadament també patia marejos i mals de cap molt freqüents.

Havia anat al metge de capçalera que, en el seu moment, em va receptar fins a tres tipus de pastilles diferents. Era evident que no podia dependre de la medicació i  aquests problemes de salut m’afectaven cada vegada més a nivell laboral i personal; estava molt angoixada perquè no sabia quina era la causa d’aquesta pèrdua de salut.

Buscant solucions a través d’Internet vaig estar llegint sobre la quiropràctica i els seus beneficis, i va ser quan em vaig decidir a acudir al Centre Quiropràctic Vic.

 Cal dir que durant el primer mes d’ajustaments el mal de cap i els marejos van anar minvant fins a reduir-se de tot. Ara em trobo molt millor que abans de venir i no tinc molèsties a la zona cervical i a l’esquena en general. Actualment, vaig seguint el meu pla d’ajustaments per aconseguir una salut òptima.

 Partint de la meva pròpia experiència vull recomanar a tothom que tingui qualsevol molèstia que no la deixi allargar en el temps i provi la quiropràctica perquè la multitud de beneficis pel cos i la ment és infinita.