Primera visita

 Ompliràs un formulari amb les teves dades personals i el motiu de la teva visita.

tytronL’objectiu de la primera visita és determinar si tens subluxacions a la columna (males alineacions a les vèrtebres) que poden afectar el funcionament del sistema nerviós i ser la causa del teu problema de salut.

El quiropràctic et farà un examen a la columna i analitzarà si pot corregir la teva problemàtica. En cas que sigui necessari et demanarà radiografies que permetran descartar qualsevol patologia. Aquestes ajuden a saber quina ha de ser la cura quiropràctica específica per a cada pacient.

Part informativa

S’explicarà què és la quiropràctica, quines causes provoquen pèrdua de salut, com treballa un quiropràctic i què t’oferim a la nostra consulta. Els pacients que comprenen el funcionament de la quiropràctica obtenen millors resultats en la seva cura quiropràctica.

Informe

Max donant InformeUn cop el quiropràctic analitzi els resultats de les proves, et donarà el programa individualitzat, amb la recomanació dels ajustos que hauràs de seguir. A més a més, et donarà indicacions (exercicis, estiraments, etc) per fer a casa.

Revisions

Consisteix en repetir les proves de la primera visita. En funció dels resultats i el grau de
millora aconseguit es decidirà com ha de continuar el pacient la seva cura quiropràctica.

Si es considera que no és un cas quiropràctic, es derivarà a un altre professional de la
salut.

Els comentaris estan tancats.