Maria E – 59 anys. Dolor lumbar

Maria estraguésA la meva filla li havien parlat de la quiropràctica i de com n’és de beneficiosa pel cos i la ment. Feia temps que tenia mal d’esquena, mal el braç dret i feia poc m’havia fet una fractura al peroné que se m’havia complicat fins a derivar en el què es coneix com a síndrome de Dolor Regional Complex.

Feia aproximadament 4 mesos que patia aquests dolors i després de visitar fins a quatre especialistes diferents i prendre molt calci, entre d’altres medicaments, vaig venir al Centre Quiropràctic. Ja no podia aguantar més el dolor i gairebé no podia caminar.

Al cap de tres mesos d’ajustar-me durant dos cops a la setmana vaig començar a notar les primeres millores. El meu problema al peroné s’havia resolt i ara estic molt més relaxada, el mal de cap és més esporàdic i a l’esquena ja no tinc aquell dolor constant. Ara puc caminar, ajupir-me i practicar el ioga sense impediment. He après a relaxar-me gràcies a les pautes que m’ha facilitat el centre i puc afirmar que em trobo bé de salut.

A dia d’avui estic a la fase de manteniment i vinc a ajustar-me amb el meu marit, en Josep, que també ha pogut comprovar in situ com la quiropràctica ens està donant una millor qualitat de vida.

Per últim, m’agradaria primer de tot recomanar la quiropràctica a qualsevol persona, però sobretot a aquelles més estressades o les que pateixen dolors a diferents parts del cos.