Lourdes P 58 anys

Lourdes PuigEm dic Lourdes i sóc una dona molt  alegra, activa, treballo de cara al públic i vaig al gimnàs amb regularitat. Ballar és una de les meves grans aficions i la practico cada setmana.

Malauradament, aquests últims 2 anys vaig començar a  tenir problemes a les cervicals que m’impedien fer les meves activitats habituals  i vaig veure com la meva qualitat de vida cada vegada empitjorava, perquè no podia fer el que més m’agradava i sobretot patia molt dolor físic.

El meu coll va perdre tot la mobilitat, no em podia moure amb naturalitat, de fet per  girar el cap havia de moure tot el cos, com un robot, i a més a més, tenia tant dolor que tenia moltes ganes de plorar.

El metge em va receptar medicaments i injeccions par pal·liar la intensitat del dolor, però aquest seguia. També vaig provar la fisioteràpia, millorava al moment, però al cap d’uns dies el dolor tornava de nou.

No va ser fins l’agost del 2014  quan la meva germana la Roser, que té un gimnàs a prop del Centre Quiropràctic, em va dir  “Ves allà que molta gent en parla bé”, a més a més, també el traumatòleg m’havia recomanat acudir a un quiropràctic.

Les millores no van tardar molt en aparèixer, cada setmana estava més contenta de poder tornar a fer les meves activitats. Això sí, he de tenir cura de les postures, no fer moviments bruscs amb el coll.

Ara no tinc cap dolor, puc moure’m amb tota naturalitat, i estic tan contenta que recomano a molta gent, des de la meva filla, a amigues meves, al meus clients de la botiga, a tothom a qui estimo i m’aprecio.

Estic entusiasmada amb la quiropràctica i amb la professionalitat del Dr. Max Bolté, i m’agradaria que tothom tingués l’oportunitat de millorar la seva qualitat de vida de la mà de la quiropràctica.