La migranya

La migranya no és una malaltia és un símptoma que es caracteritza per dolor o sensació desagradable en la regió cranial. La migranya pot ser molt tolerable, tan lleu que només ocasioni una petita molèstia o tan sever que incapaciti temporalment a una persona. La migranya pot durar una estona o persistir durant hores o dies, aparèixer molt de tant en tant o repetir gairebé diàriament.

Causes de les migranyes

La relació entre hormones femenines i migranya no és clara, però hi ha indicis que permeten separar: moltes dones presenten crisis amb la menstruació i l’ovulació. L’estrès i l’ansietat també generen migranyes en moltes persones. L’exercici físic intens, la falta de son o excés d’aquest, la ingesta d’alcohol, alguns aliments, l’exposició prolongada al sol, l’excés de tabac, el soroll, ambients carregats, llums, focus lluminosos, també poden desencadenar una crisi. Al seu torn, també pot ser un desencadenant d’una crisi el mal alineament de les vèrtebres, les quals poden perdre la seva posició correcta per diferents causes com les caigudes, estrès, males postures, ansietat …

Et podem ajudar

Detectem els problemes de la columna, les anomenades subluxacions (petit desplaçament d’una vèrtebra), i a través dels ajustaments s’ocupa de mantenir-la sana i lliure d’interferències. Un ajustament és un moviment ràpid i suau que col • loca les vèrtebres en la seva posició correcta perquè el nervi deixi d’estar comprimit i funcioni sense interferències.

Els ajustaments quiropràctic específic ajuden a corregir les subluxacions que estan provocant aquestes migranyes.
Si les vèrtebres estan en la seva posició correcta i s’elimina totes les interferències que poden estar provocant aquestes migranyes, les crisis poden anar distanciant, fins desaparèixer per poder portar un ritme de vida òptim.