Josep Mª V.A 60 anys

alcaldes i MaxJo patia mal d’esquena (sobretot a la zona cervical i a les lumbars), estrès, migranyes, mal de cap, cansament i una progressiva pèrdua d’oïda. Feia gairebé més d’un any que tenia aquests problemes de salut, amb l’afegit que durant l’últim mes també patia vertigen.

Aquesta pèrdua de salut m’afectava en la meva vida, tenia molt mal humor, a nivell físic notava que se’m reduïa la mobilitat i que el dolor i el malestar s’estaven convertint en quelcom permanent.

Després d’acudir al traumatòleg, a l’otorrino i prendre medicació de tot tipus per intentar alleugerir aquest dolor constant,  el Doctor Xavier Ferrers, em va recomanar que acudis amb un Doctor Quiropràctic perquè em fes una primera valoració i pogués planificar-me un pla d’ajustaments. Així doncs, vaig acudir al Centre Quiropràctic Vic i em vaig posar a les mans del Doctor Max Bolté.

Puc afirmar que al cap de dues setmanes de rebre ajustaments ja vaig començar a notar els primers canvis. Estic més relaxat, ha disminuït la freqüència del mal de cap, el vertigen ha desaparegut noto l’esquena i el coll millor i a més, descanso quan dormo.

He recomanat la quiropràctica a amics i familiars que tinguin una situació similar a la meva.