Jacint M – 42 anys. Hèrnia discal

jacintVaig decidir que en començar l’any 2012 havia de fer alguna cosa per millorar el meu estat de salut. Tenia dues hèrnies discals que em provocaven tant dolor que fins i tot caminava com un vellet. Tenia molt mal d’esquena, ciàtica, no podia caminar correctament, no podia dormir i no podia estar dret molta estona seguida. Amb aquesta situació portava molts anys. A més a més, treballo en un taller mecànic i faig esforç físic i necessitava estar bé per tornar a la meva rutina diària.

Havia anat al metge de capçalera, a traumatòlegs, fisioterapèutes i massatgistes. Em receptaven moltes pastilles i, fins i tot, m’havien posat injeccions. Aquests problemes de salut afectaven el meu dia a dia, estava nerviós, tenia mal humor i fins i tot vaig haver d’agafar la baixa laboral durant dos mesos i mig.

Vaig començar a notar millores a partir dels dos mesos d’ajustar-me. Actualment, em trobo força bé, treballo cada dia i no tinc molèsties de cap tipus.

La meva constància en els ajustaments ha fet que a dia a d’avui no hagi tingut cap recaiguda; és per això que segueixo la meva cura quiropràctica un cop a la setmana.