Equip humà

MAX BOLTÉ

I-Phone Photos-Videos 019Max Bolté DC: “D“ per doctor i “C” per Chiropractic. Sóc doctor en Quiropràctica des de l’any 1989. Prèviament, vaig formar-me com a ballarí professional i exercia com tal. També practicava el Shiatsu. Malauradament, la dansa em va causar problemes de salut. És per això que vaig acudir amb Doctors Quiropràctics als Estats Units des de ben jove per poder pal·liar l’estrès que patia la meva columna vertebral.

M’apassionen els esports com l’esquí i anar amb bicicleta de muntanya. La quiropràctica m’ajuda a mantenir el meu cos sa i fort sense prendre medicaments, vitamines o altres productes químics.

STEFANIA MASTRUZZO

STEFYEl meu contacte amb la quiropràctica va ser com a pacient, perquè tenia molts problemes a les cervicals i a les lumbars. Ara treballo d’Assistent del dr. Max des de fa 10 anys. Des de que vaig començar a ajustar-me no he deixat mai de fer-ho, m’encanta la filosofia que emmarca aquesta ciència i la visc diàriament.

 Sóc professora de Hatha Yoga i Terapeuta de Nutrició i massatge Ayurvèdic. Cada vegada estic més convençuda que per tenir salut cal tenir cura del cos-ment-esperit d’una manera global. La quiropràctica juntament amb el Yoga i amb una correcta alimentació són les bases per mantenir l’equilibri i l’harmonia entre el cos i la ment.