Elisabet C – 14 anys. Problemes respiratoris

carbonell

Vaig conèixer la quiropràctica per la meva àvia, que va començar a venir al Centre per problemes d’esquena. Jo vaig començar a l’octubre de 2010, ja que tenia problemes de bronquitis, a més a més tinc al·lèrgia als àcars des que era petita.

Cada dia havia de prendre medicaments i, tot i així, moltes vegades faltava a l’escola perquè no em trobava bé. Això feia que perdés el fil de tots els continguts quan tornava a l’escola.

També estava nerviosa, irritable, tenia ansietat i no em concentrava, si més no això és el que deia la meva mare, perquè jo, és clar, no me n’adonava.

Actualment, no tinc mucositat, he deixat de prendre els medicaments i puc continuar els meus estudis amb normalitat, sense faltar a l’escola. I la meva mare diu que estic molt més tranquil·la. En veure la millora, la meva mare ha decidit fer-se ajustar la columna, perquè pateix mal de coll, de mal d’esquena i mal de cap. Ara ella es troba molt millor. Més tard tambè el meu pare va començar amb la quiropràctica per resoldre problemes d’estrès de la feina. La quiropràctica és contagiosa!!

Estic contenta dels resultats de la quiropràctica i la comparteixo amb la meva família, ja que tots venim a fer-nos un manteniment mensual per tenir una columna vertebral sana i un sistema nerviós funcionant correctament.