Antonia D – 72 anys. Dolor a cames i braç

Antonia DevesaFa 7 anys que conec la quiropràctica i vaig començar a ajustar-me de forma setmanal. Inicialment, anava a Barcelona, però des de que a Vic hi ha un centre quiropràctic, prefereixo venir aquí que és molt més proper al meu domicili i m’agrada com em cuiden.

Des de feia 8 anys tenia molt dolor a l’hora de caminar, notava un pinçament a l’esquena i un dolor molt fort a la part baixa de darrera la cama que m’impedia caminar, una de les activitats que més m’agrada fer.

A més a més, aquest dolor constant feia que tingués insomni durant la nit, la qual cosa no em permetia descansar correctament.

Havia visitat diferents especialistes i també havia pres alguns medicaments fins i tot m’havien posat injeccions per calmar el dolor. Els medicaments al cap d’uns mesos ja no em feien res i tampoc m’agradava gaire prendre’ls durant tant de temps.

Al cap de 3 mesos de fer els ajustaments amb el Dr. Max  vaig començar a notar canvis al meu cos. El dolor en un braç ha millorat molt i la cama em fa menys mal, en general estic contenta.

Continuo venint a fer-me ajustar cada setmana perquè vull millorar encara més, em sento jove i vull continuar fent el que més m’agrada sense limitacions.