A Espanya

Actualment, exerceixen a Espanya aproximadament 260 doctors en quiropràctica, que pertanyen a l’Associació Espanyola de Quiropràctica (AEQ).

L’objectiu de poder obtenir un títol universitari a través de la creació d’una facultat de quiropràctica en alguna universitat espanyola es va formalitzar a l’octubre de 2007 amb el començament del primer curs acadèmic del Títol Superior Universitari en Quiropràctica en el Real Centro Universitari Escorial-Mª Cristina a Madrid. En finalitzar els estudis, el RCU Escorial-Mª Cristina lliura a l’estudiant el Títol Superior Universitari en Quiropràctica, una titulació de caràcter propi i privat del centre, que compleix amb les directrius de l’Espai Europeu d’Educació Superior, i que el capacita rigorosament per a l’exercici de la professió quiropràctica a Europa i al món.

A més, des de l’octubre de 2009, també ha obert les portes, amb el suport de l’AEQ, el BCC Barcelona College of Chiropractic – Escola Superior Internacional a Barcelona. El BCC ha signat un conveni marc de col·laboració amb l’IDEC – Universitat Pompeu Fabra (UPF), una de les universitats més prestigioses d’Espanya. El programa d’estudis, impartits per docents de qualitat mundial, es desenvolupa a l’IDEC (Barcelona), a la UdG – Universitat de Girona i al BCC Centre Quiropràctic.

Per a més informació:

REAL CENTRO UNIVERSITARIO ESCORIAL – MªCRISTINA

Paseo de los Alamillos,
28200 San Lorenzo de El Escorial (Madrid)
Tel. 91 890 45 45
e-mail: coordinadora.quiropractica@rcumariacristina.com
web: www.rcumariacristina.com
 

C/ Mallorca, 364, 2º1ª
08013 Barcelona
Tel. (+34) 93 476 53 10
Email: info@bcnchiropractic.es
Web: www.bcchiropractic.es